Hubungi Kami

Berminat?

Jika anda berminat untuk menggunakan servis kami sediakan, letak “SebutHarga” di ruangan subject. Kami akan menjawab sebarang persoalan secepat mungkin.

24/7 Khidmat Pelanggan

Menghadapi masalah tentang harga servis dilakukan? Jangan risau. Anda hanya perlu email atau hubungi menerusi aplikasi WhatsApp. Sesi soal jawap boleh dilakukan melalui mana-mana pilihan yang anda ingini. Kami sedia untuk membantu anda.

Nama : Zaharil (Sales Advisor)
No. Telefon : 0172179199 (WhatsApp)
Email : service@mylabuan.biz

Name: Mohd Faaiz (Web & Graphic Designer)
No. Telefon : 0109525193 (WhatsApp)
Email : mylabuancc@gmail.com

Soalan Lazim

Tempoh untuk website anda beroperasi sepenuhnya adalah seminggu. Namun begitu, ia bergantung pada beberapa aspek penting seperti rekabentuk web, pengisian laman web, kelajuan dan lain-lain.

Kami amat mementingkan kualiti kerja kami. Oleh itu, tempoh sebulan itu adalah untuk memantau dan melakukan penyelanggaraan asas untuk laman web anda. Kami tidak mahu mensia-siakan duit yang telah anda bayar untuk servis kami. 

Jika anda menghadapi masalah seperti tidak boleh akses melalui admin log in atau pada mana-mana jenis peranti, anda boleh maklumkan pada kami secepat mungkin.

Antara punca-punca ia berlaku adalah :-

  1. Melakukan perubahan pada core file seperti PhP file dan HTML file.
  2. Terdapat plug-in yang anda baru sahaja muat turun dan aktifkan telah menyebabkan web anda ‘down’. Ia melibatkan beberapa lagi perkara yang penting seperti kemampuan RAM server anda.

Jika anda telah mencuba antara 2 langkah di atas, anda boleh hubungi kami segera melalui e-mail.

Kami galakkan anda untuk tidak mengubah core file terutama pada certain theme untuk WordPress jika anda tidak mempunyai asas kukuh tentang programming language bagi mengelakkan berlakunya masalah yang lebih teruk. Sebelum anda mencubanya, pastikan backup file sudah sedia ada di dalam komputer.

Kami akan memberikan guideline tentang jenis laman web yang anda perlukan mengikut jenis perniagaan yang anda lakukan. Jika perniagaan anda lebih kepada pemasaran barang jualan secara online, kami galakkan anda untuk menggunakan OpenCart.

Melalui pakej ini, anda boleh memantau berapa ramai yang telah mengunjung laman web anda, membeli produk anda, berminat dengan produk tersebut dan lain-lain. Melalui analisis dilakukan, anda boleh meningkatkan jualan, membuat perubahan strategi, membaiki kekurangan servis dan lain-lain.

Selama kami mengurus laman web dan mengubah rekabentuk mengikut trend era digital ini, kami dapati adalah design yang bersih, mudah, responsif dan ringan. Oleh itu, kami mengutamakan ciri-ciri ini agar pelanggan anda mudah untuk akses laman web anda melalui pelbagai jenis peranti dengan mudah sekali!

Info Ringkas

MyLabuan Web Design & Hosting menyediakan pelbagai servis berkenaan penyediaan laman web dan web hosting. Bukan itu sahaja, kami menawarkan pada harga yang berpatutan dan fokus utama kami adalah peniaga-peniaga kecil yang kompetitif!

Di samping itu, kami juga menyediakan servis penyelenggaraan (maintenance) laman web pada semua jenis website. Bina perniagaan online anda bersama kami, MyLabuan. Kami menjanjikan ia tampak kreatif dan inovatif!

Reach us Now!
Lokasi Kedai

Lot 300, 1st Floor Taman Pasir Putih PH4, Jalan Gorongan, Putatan, 88200 Kota Kinabalu, Sabah

0172179199

service@mylabuan.biz

Just ask us anything!