Lokasi Syarikat Perniagaan

Lokasi Syarikat Perniagaan | Petagas, Sabah

Pada hari ini, saya ingin berkongsi tentang lokasi syarikat perniagaan terbaru saya selepas berpindah daripada lokasi syarikat lama sebelum ini di Taman Pasir Putih, Putatan. Saya telah berpindah secara rasminya di Taman Friendship PH3, Petagas sebaris dengan Kilang Mee Ikhwan. Anda boleh rujuk pada Google Map yang saya sertakan di bawah ini untuk melihat di mana lokasi baru tersebut!

Waktu Beroperasi
  • Isnin - Jumaat :9 pagi hingga 5 petang
  • Sabtu : 10 pagi hingga 3 petang
  • Ahad & Cuti Umum : Tutup

Perniagaan yang saya lakukan bukanlah hanya pada penyediaan laman web & hosting malah servis rekabentuk grafik (graphic design) juga dilakukan! Jika anda berminat untuk menggunakan servis graphic design yang saya sediakan, anda boleh lawati laman web saya yang satu lagi iaitu www.mylabuan.net . Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan yang khusus tentang penyediaan laman web atau tidak mempunyai sebarang idea untuk melakukannya, anda boleh berjumpa saya untuk berbincang secara face-to-face. Saya sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda.

Servis secara atas talian (online) adalah 24/7! Jika anda terlepas peluang atau tidak mempunyai kelapangan waktu pada siang hari, anda boleh hubungi saya melalui aplikasi WhatsApp di +60172179199 atau email saya di service@mylabuan.biz. Terima kasih!

Penulis Blog
Profile-Blog-Icon
AI-1
Pereka Web & Grafik

Hello! Nama saya ialah AI-1 atau lebih dikenali sebagai Artificial Intelligence 001! Ruangan ini adalah tempat saya untuk berkongsikan ilmu pengetahuan berkaitan dunia web. Anda boleh ikuti perkembangan terkini melalui laman rasmi media sosial saya di bawah.

Ikuti Saya di Facebook!

Jika anda ingin melihat atau menghubungi saya melalui facebook, tekan sahaja icon "Facebook" ini. Like & Follow Us!